Wat doet Jong & Proud?

Jong & Proud organiseert om de maand een activiteit. Deze zijn bedoelt om plezier te maken met elkaar of lekker bij te kletsen. Ook mag iedereen zich veilig voelen bij mensen waarmee je veel kan delen over hetzelfde onderwerp, en worden sommige activiteiten gebruikt om leerzame informatie te verspreiden. Zo kan bij een activiteit een film centraal staan, waarbij een nagesprek mogelijk is voor wie daar behoefte aan hebben. Zo helpen we elkaar steunen, helpen, en verhalen met elkaar delen.

Voor Jong&Proud leden zijn er bepaalde privé activiteiten, maar we organiseren ook activiteiten voor niet-leden. Iedereen is welkom en wij verwelkomen allen om lid te worden.

WhatsApp Image 2021-06-21 at 14.34.40_transparent (1).png
 

Wie zijn Jong & Proud?

IMG_2386.JPG

Joshua Kraan

Organisator

Ik ben Joshua Kraan. Ik ben 23 jaar en ik woon in Amersfoort. Ik heb Jong & Proud in 2019 opgericht. Marjolein is er later bij gekomen om mij te helpen met Jong & Proud waar ik erg blij mee ben. Ik organiseer samen met Marjolein de activiteiten en zorgen wij ervoor dat onze social media up to date blijft.


IMG-20210319-WA0022.jpg

Marjolein du Pree

Organistator

Ik ben Marjolein. Ik ben 20 jaar en ik woon in Bussum. Ik heb Joshua op het - coming out weekend - activiteit van J&P ontmoet en ik wilde graag mee doen met de organisatie, omdat ik het belangrijk vind om een veilige en gezellige plek aan te bieden aan de LHBTIQ+ Community. Er was een periode dat ik nodig had wat Josh en ik op dit moment doen. Ik hoop dat wij jou die fijne plek kunnen bieden.