AllImages12062020_155853.png

Over Jong & Proud

Jong & Proud is een LHBTQ+ vereniging in Amersfoort wat is ontstaan in 2019. Later in het jaar kreeg Jong & Proud hulp van de gemeente Amersfoort met het opstarten van de vereniging. 


Wij bieden een veilige plek voor jongeren en jong volwassenen van de leeftijden tussen 16 en 30 jaar. Jong & Proud organiseren allerlei activiteiten door het jaar heen. Zowel LHBTQ+ gerelateerd maar ook om elkaar te leren kennen, verhalen met elkaar uit te wisselen om een veilig mogelijke plek te creëren om jezelf te kunnen en mogen zijn. 

 

Wie zijn Jong & Proud?

IMG_2386.JPG

Joshua Kraan

Organisator

Ik ben Joshua Kraan. Ik ben 22 jaar en ik woon in Amersfoort. Ik heb Jong & Proud in 2019 opgericht. Marjolein is er later bij gekomen om mij te helpen met Jong & Proud waar ik erg blij mee ben. Ik organiseer samen met Marjolein de activiteiten en zorgen wij ervoor dat onze social media up to date blijft.


Samen proberen we in Amersfoort een positieve en toegankelijke sfeer/plek te creëren voor de LHBTQ+ community. Wij willen zoveel mogelijk mensen helpen, maar ook een plek te kunnen aanbieden om met elkaar plezier te maken en tegelijkertijd van elkaar te leren. 

IMG-20210319-WA0022.jpg

Marjolein du Pree

Organistator

Ik ben Marjolein. Ik ben 19 jaar en ik woon in Bussum. Ik heb Joshua op het - coming out weekend - activiteit van J&P ontmoet en ik wilde graag mee doen met de organisatie, omdat ik het belangrijk vind om een veilige en gezellige plek aan te bieden aan de LHBTIQ+ Community. Er was een periode dat ik nodig had wat Josh en ik op dit moment doen. Ik hoop dat wij jou die fijne plek kunnen bieden.